neděle 8. února 2015

Pokoj pro chlapce a dívky - dětský pokoj inspirace


Dětský pokoj - a to jak pro dívky a chlapce. Šedá barva byla použita jako základ, a oranžové doplňky "oživí interiér."









fotografie http://swiatrodzica.blogspot.com/2015/01/pokoj-dla-chopca-i-dziewczynki.html

6 komentářů:

  1. No teda, musím říct, že to je naprosto parádní inspirace. :-) Taky zrovna zařizujeme dětský pokojíček, takže se taková inspirace určitě hodí. Já to ale vidím tak, že co se nábytku týče, tak už koupím nějakou hotovou sestavu. Strašně se mi líbí třeba ty, co mají tady

    OdpovědětVymazat
  2. My jsme při nastěhování se do rodinného baráčku neměli dost finančních prostředků pro zařízení obou dětských pokojíčků. Proto jsme koupili jako příklad jednotné povlečení. Dětem to v jednom roce je úplně jendo, akorát na fotkách to nepůsobí tak hezky. Ale co se dalo dělat.

    OdpovědětVymazat
  3. Pokojík krásný, co já bych dala za to, aby byly moje děti zase malé :) když jsme se stěhovali, hledala jsem pro ně ideální místo, které jsem nakonec našla tady a chtěla jsem jim ten pokojíček vyzdobit co nejlépe jsem uměla. Strávila jsem tím hodně dní a i když jsem z toho měla radost snad jen já, tak mi vydržela dlouho. Pokaždé, co jsem do pokoje vešla, na mě přišla taková radost..

    OdpovědětVymazat
  4. To je tak krásný pokojíček. Líbí se mi, že je takový neutrální, takže vhodný pro chlapce i holčičku. Já mám doma malou princeznu a už nám z téhle menší postýlky vyrostla, tak teď vybíráme nějakou takovou postel třeba ve stylu domečku, ale ještě nejsme úplně rozhodnutí, že to bude zrovna domeček, musíme nechat ještě malou parádnici vybrat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se teda asi nejvíc líbí ty stromky na zdech. To vypadá fakt skvěle. :) A hlavně to, jak je pokojíček prosvětlený, mysím si, že to je důležitý aspekt. Taky teď zařizuji a rozhodla jsem se vydat podobnou světlou cestou. Pokojíček bude zařízený spíše minimalisticky, ale přemýšlela jsem nad jednou věcí - dívala jsem se, že se třeba tady sehnat různé prolézačky do dětského pokoje, tak si říkám jestli to našemu malému do pokojíčku nekoupit. Byla by to alespoň taková malá náhrada za dětské hřiště, které tady v okolí hodně postrádáme.

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu parádní inspirace. My teda s manželem bohužel žádné dítě nemáme, nicméně už nějakou dobu se snažíme. Bohužel nám to ale nejde podle našich představ. Hlavně manžel má teď poslední dobou při sexu celkem problémy. Přemýšlela jsem ale co s tím a říkala jsem si, že by s tím snad mohla pomoct viagra.

    OdpovědětVymazat